Menü

LEGO Tábor 2019

A LEGO Szeged Csapata idén, már ötödik alkalommal rendezi meg
nyári napközis LEGO® játék táborát! :-))

A táborra való jelentkezéshez szükséges adatlap ide kattintva tölthető le!

Turnusok:

2019.06.24. - 06.28.

2019.07.01. – 07.05.

2019.07.08. – 07.12.

Helyszín:

Karolina Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola
(6725 Szeged, Szentháromság utca 70-76.)

Jelentkezni 2019.április 26-tól lehet Csillag téri LEGO® üzletünkben nyitva tartási időben!
(H-P: 10:00-18:00, Szo.: 09:00-13:00) Címünk: Budapesti krt.6.

Üzletünkben való jelentkezéskor a kitöltött adatlappal, valamit 5000,- / fő előleg befizetésével lehet a gyermek részvételét véglegesíteni!

Jelentkezni 7 éves kortól lehet!

Részvételi díj: 23.500,- ft/fő/5 nap
(A részvételi díj tartalmazza az összes programot és a napi háromszori étkezést.)

Táborunk ismertetője:

Ha szeretnéd, hogy egész nap a kedvenc építőkockáid vegyenek körül, ha szeretnéd 5 napon keresztül megvalósítani mindazt, ami eddig csak álmaidban volt lehetséges, akkor köztünk a helyed!

Rengeteg LEGO® szett, több mint 100 kg építőkocka, távirányítású autók, programozható robotok, kiegészítők, figurák százai várnak arra, hogy kreativitásodat a segítségükkel határtalanul megélhesd.

Velünk idén nyáron is minden a LEGO®-ról fog szólni!:-)

Táborunk központi témája egy hatalmas terepasztal megépítése lesz, amihez a LEGO® City, Creator és Friends szettjeit használjuk majd fel. A teljesség igénye nélkül ebben a hatalmas LEGO® városban lesz majd távirányítású vasút, Rendőr –és Tűzoltó állomás, állatkert, park, bontási terület, különleges épületek rengeteg figurával és járművekkel…bármi, amit a gyermekek megálmodnak és megépítenek.:-)

A LEGO® Technic kategória szerelmesei motorizált, illetve távirányítású járműveket építhetnek majd leírás alapján, vagy szabadon, amelyekkel különböző ügyességi versenyeket tervezünk az Iskola udvarán.

Fontos része lesz napjainknak a „szabadon-építés” is, amihez ömlesztett formában biztosítunk több, mint 100 kg építőelemet, kiegészítőket és minifigurákat.

A kifejezetten oktatási célokra kifejlesztett LEGO® WeDo 2.0 szett és a hozzá tartozó szoftver, valamint a rendelkezésünkre álló tabletek segítségével megismerkedünk a programozás alapjaival is.

A szabad levegőn is sok időt fogunk tölteni köszönhetően az Iskola árnyékos udvarának, melyben játszótér, focipálya és hatalmas szabad terület áll majd a rendelkezésünkre.
Egy alkalommal fagyizni is elmegyünk majd a közeli cukrászdába, illetve a már hagyománnyá vált vízipisztoly-csata sem maradhat el.:-)

Minden pénteken délután 14:00-tól a szülőket, testvéreket, nagyszülőket is sok szeretettel várjuk egy közös játékra, ahol mindenki kiveheti a részét az építés örömeiből, illetve megtekinthetitek mindazt, amit az 5 nap alatt gyermekeitek megépítettek.:-)
 

A tízórait, az ebédet és az uzsonnát is az Iskola ebédlőjében fogjuk elfogyasztani, ehhez az innivalót is biztosítjuk egész nap, illetve minden nap gyümölcsről is gondoskodunk.


Bármilyen kérdésük is merülne fel a fent leírtakon kívül, kérem, keressenek bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén!

Szüllő Ági
LEGO SZEGED
06309757288

info@letsgoszeged.hu